Logotip de Adolescents.cat
consells pel confinament

7 adolescents ens expliquen com està afectant les seves relacions amoroses el confinament [VOL.6]

per Redacció, el 27 d'abril de 2020 a les 12:38
Des que va començar el confinament, que moltes parelles o persones que estaven començant a sortir no s'han vist. És per això que us vam demanar de quina manera estava afectant les vostres relacions aquesta situació. A continuació recollim algunes de les experiències que ens heu explicat. 

Si us està costant gestionar la distància amb la vostra parella, si us sentiu més angoixats/des de l'habitual o si necessiteu consell sobre com afrontar el confinament, podeu escriure de manera anònima al nou consultori de Confinats. Una persona experta resoldrà els vostres dubtes gratuïtament. 
Fes la teva consulta

Opcional: Si vols rebre un avís per correu electrònic quan es publiqui una resposta, escriu-lo a continuació.


 



Versió sense playbuzz

15 anys
Parlem cada dia per FaceTime. Normalment ens veiem poc perquè vivim una mica lluny l'un de l'altre (quasi dues hores en cotxe) i es fa molt difícil. El trobo molt a faltar, és una persona imprescindible per mi i me l'estimo molt. Cada dia ens ho diem perquè així ho sentim. Crec que encara que ens costi ho portem prou bé. Riem, dormim, ens estimem i sempre estem l'un per l'altre. Ànims a tots, esperem que això passi ràpid.

22 anys 
Ho portem prou bé, va ser una mica drama el dia que vam decidir que cadascú a casa seva en comptes de passar el confinament junts. Però precisament ara crec que tot i que ens trobem a faltar i ens truquem cada nit per FaceTime per explicar-nos que tal el dia, ens ha anat genial deixar-nos espai... sempre va bé tenir molt temps per una mateixa i trobar a faltar l'altre! 

15 anys 
El meu crush i jo havíem començat a parlar i a fer-nos més. Volia aprofitar una sortida que havíem de fer per dir-li el que sento a la cara perquè no ho volia fer per mòbil (a més, cap dels dos s'expressa bé pel WhatsApp). Al final, però, la sortida no es va fer i últimament veig que està publicant moltes coses d'un altra noia per l'insta i crec que li agrada. Si el confinament no passa ràpid segurament ja no tindré oportunitats amb ell. 


16 anys 
Gràcies al confinament he tingut temps per parlar amb qui abans tan sols era un amic. No sé exactament com va passar, però parlàvem cada dia i ara és la meva parella. Suposo que no tot és una merda aquests dies... 

15 anys
Fins fa una setmana estava amb un noi amb el qual jo pensava que tot anava bé. Tot i que portàvem poc sortint junts, feia molt temps que ens coneixem i des de sempre hi havia hagut una connexió molt forta entre els dos. Amb aquesta quarantena he descobert coses que no sabia d'ell que m'han fet prendre la decisió de deixar-lo i ara que estic sense ell crec que és el millor que podria haver fet. 


13 anys
Encara em mola el meu ex. Fa poc que ho vam deixar i al principi del confinament el vaig començar a trobar molt a faltar una altra vegada. Em pensava que ho tenia superat, però no. Tot i això després vaig reflexionar i he vist que és una merda i que l'he d'oblidar. Fot molt però és el millor per a mi.

19 anys 
Parlem cada dia pel whats però tarda bastant en contestar. Tampoc parlem gaire per videotrucada i m'agradaria fer-ho més perquè em sento més aprop seu. Cada nit parlàvem fins a les 3 o així però últimament no ho fem perquè prefereix fer altres coses com jugar al lol o parlar amb altra gent. Sento que està perdent l'interès per mi i no puc evitar sentir-me trista i sola. Algun consell?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: