Logotip de Adolescents.cat
sant jordi

15 missatges d'amor que ens heu fet arribar per aquest Sant Jordi

per Redacció, el 23 d'abril de 2020 a les 13:54
L'altre dia us vam demanar que ens enviéssiu missatges d'amor per aquest Sant Jordi i la veritat és que ens heu emocionat. Ens heu fet arribar textos preciosos amb paraules que no hauríem d'oblidar i que hauríem de recordar més sovint a les persones que estimem. Que acabeu de tenir una molt bona diada!


 


Versió sense playbuzz
Noia, 17 
Si et poguessis veure com et veig jo entendries perquè m'agrades tant. 

Noia, 14
Gràcies per fer que tot això passi més de pressa, per parlar amb mi i per fer-me riure en les videotrucades. T'estimo molt... Tinc unes ganes immenses d'abraçar-te. 

Noia, 14. 
T'estimo, fins i tot sabent que no és possible. Només et desitjo el millor. 

Noia, 14. 
T'estimo i no fa falta que sigui un dia important per dir-t'ho, ets increïble.

Noia, 17. 
Espero que algun dia pugui ensenyar-te a veure't amb els meus ulls. Ets increïble, encara que no t'ho creguis. M'agrades moltíssim, R.-S. 

Noia, 14. 
T'estimo tant, l'únic que faig és pensar en tu, quan m'arriba un dels teus missatges, em poso molt contenta. De debò, gràcies, em fas sentir molt especial i mai he estimat tant a ningú d'aquesta manera com a tu. 

Noi, 13. 
La trobo molt a faltar. Si hagués sabut que aquell 10 de març seria l'última vegada que la veuria en molt temps, li hagués dit tot el que sento. 

Noia, 18. 

Només vull que sàpigues que malgrat el que ha passat entre nosaltres et seguiré estimant i recordant tota la vida. Sempre estaré aquí pel que necessitis i sé que en el fons t'esperaré. Saps que sempre me n'alegraré de la teva felicitat encara que no puguem compartir-la juntes. 

Noia, 14.
Ets la meva felicitat. Ets súper especial i per molt que diguin que ets estrany no ho ets, simplement ets diferents i és el que et fa ser únic. T'estimo moltíssim i m'agradaria que veiessis que ets guapíssim i que per a mi ets perfecte. Tant de bo veiessis el que veig jo, t'estimo, estima't tu també. 

Noia, 15
Tot i que no sentis el mateix cap a mi, m'agradaria que sabessis que sempre em tindràs al teu costat. T'estimo. 

Noia, 16
Recordo com se t'axinaven els ulls al riure, quan ho feies de veritat, ensenyant les dents i sorollosament, contagiant-lo a qualsevol que l'escoltes. Recordo com adoraves la platja i com ho demostraves sempre amb el teu moreno i la marca del biquini. Recordo els teus ulls clars i aquells cabells recollit en un monyo perquè no es notés l'enredat que el tenies per culpa de la sal o el clor. Recordo també aquella nit cantant cançons de Txarango amb la guitarra; no podia deixar de mirar-te, desprenies màgia. 

Noi, 20
Des que et vaig veure vaig pensar que hauria de quedar-me a prop, ets la persona més preciosa de totes, m'encantaria poder dir-li al món que em vaig enamorar d'un noi que té la galàxia en els seus ulls i el meu univers a les mans. 

Noia, 16
No fa falta que em regalis una rosa, el millor regal és tenir-te. 

Noia, 18
L'amor no entén de distàncies, gènere, o temps, però amb paraules dolces tot és més fàcil. Ja no vull una rosa que es podreix amb dos dies, vull un llibre que em parli de tu per llegir-lo tota la vida. 

Noia, 19

Mai m'hagués imaginat que una persona tan excepcional arribés a la meva vida i menys en aquesta situació tan difícil, perquè m'alegres cada dia que passa i fas que tot això estigui sent relativament fàcil. De debò, tinc moltes ganes de veure't en persona. No canviïs.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: