Logotip de Adolescents.cat
PER L'AVORRIMENT

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 25 d'abril de 2020 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?


 


Versió sense Playbuzz:

A banda de protegir els ulls i mantenir-los humits, parpellejar també ens serveix per concentrar-nos. Segons un estudi de la Universitat de Washington, tancar els ulls durant uns segons ens ajuda a enfocar les nostres idees. 

Els decorats del paper higiènic serveixen perquè s'adhereixi millor a la teva pell i així eliminar qualsevol impuresa. 

Al Regne Unit col·locar un segell de la família reial al revés es considera un acte de traïció.

És cert que al DNI hi posa quantes persones es diuen igual que jo? A la part del darrere hi ha diverses fletxes i números i a la segona línia, al final, hi ha un número sol. Molta gent creu que aquesta xifra és la quantitat de gent que es diu com nosaltres, però és mentida. És un número aleatori.


Billie Eilish era ballarina i es va dedicar al món de la música de casualitat. La seva professora de dansa li va proposar que gravés una cançó per fer-ne una coreografia. Ella i el seu germà van crear Ocean Eyes i la van penjar a Internet. La peça es va acabar fent viral i ara la Billie Eilish és una de les artistes més famoses arreu del món.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: