Logotip de Adolescents.cat
coronavirus

L'estat d'alarma s'allarga fins al 9 de maig

per NacióDigital, el 18 d'abril de 2020 a les 21:03
S'allargaran el confinament i l'estat d'alarma, però quedarà alleujat per als menors d'edat. Així ho ha anunciat aquest dissabte el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que ha explicat que demanarà al Congrés que prorrogui l'estat d'alarma fins al 9 de maig i que, a la vegada, demanarà que els nens puguin sortir de casa seva "amb limitacions" a partir del dia 27.

L'anunci de Sánchez arriba només unes hores després que el Govern hagi anunciat el seu propi pla de desconfinament per als menors de edat, que ha de ser aprovat pel govern espanyol. Sánchez, de fet, ha explicat que vol sentir l'opinió dels presidents autonòmics en per aplicar aquest "alleujament" del confinament per als menors d'edat.


"Quan ens assegurem que derrotem el virus i el nostre sistema de salut està llest, avançarem en la desescalada", ha assenyalat Sánchez, que ha precisat que, si les condicions ho recomanessin, tornaria a endurir les mesures de confinament.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: