Logotip de Adolescents.cat

Així és el nou challenge viral de Tik Tok

per Redacció, el 16 d'abril de 2020 a les 12:34
Moltes persones estan utilitzant la cançó Get Ugly de Jason de Rulo per confessar que són homosexuals. De fet, el tema ja s'ha convertit en tendència a Tik Tok, on desenes de noies han publicat vídeos mostrant obertament la seva orientació sexual. 

Com podeu veure en el recull que ha fet @devermut, en els clips sona de fons la cançó de Jason de Rulo, concretament el vers que diu "Oh my god, this girl is straight and this is not" (oh deu meu, aquesta noia és hetero i aquesta no). Primer la protagonista del vídeo assenyala la persona a qui li vol explicar i després s'assenyala a ella mateixa per dir que no és heterosexual.


Us deixem amb el post que ha fet @devermut, algunes reaccions són brutals.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: