Logotip de Adolescents.cat
PER L'AVORRIMENT

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 18 d'abril de 2020 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?


 


Versió sense Playbuzz:

De la mateixa manera que hi ha animals amb albinisme, també n'hi ha amb melanisme. Aquests tenen un excés de pigmentació fosca que els ennegreix la pell. La pantera negra és un d'ells.

Per què hi ha anys de traspàs o, cosa que és el mateix, febrers amb 29 dies? És un ajustament perquè la Terra no gira 365 dies exactes al voltant del Sol, sinó que fa 365,25 dies. Així doncs, se suma aquest quart de dia i cada quatre anys hi ha un dia més per saldar comptes.

Les iguanes tenen tres ulls. Un d'ells està situat a la part superior del seu cap i els serveix per detectar la llum, fet que els ajuda a orientar-se i a regular els seus cicles diaris.

El sentit del gust de les papallones, és a dir, els seus òrgans gustatius, es troben a la part inferior de les seves potes. D'aquesta manera poden determinar si la fulla on es paren és la que estan buscant.

Actualment a Espanya hi ha 315.000 bars tancats per la crisi del coronavirus. És el país amb més bars per habitant: n'hi ha un per cada 175 persones.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: