Logotip de Adolescents.cat
consells pel confinament

7 adolescents ens expliquen com està afectant les seves relacions amoroses el confinament [VOL.4]

per Redacció, el 13 d'abril de 2020 a les 08:00
Des que va començar el confinament, que moltes parelles o persones que estaven començant a sortir no s'han vist. És per això que us vam demanar de quina manera estava afectant les vostres relacions aquesta situació. A continuació recollim algunes de les experiències que ens heu explicat. 

Si us està costant gestionar la distància amb la vostra parella, si us sentiu més angoixats/des de l'habitual o si necessiteu consell sobre com afrontar el confinament, podeu escriure de manera anònima al nou consultori de Confinats. Una persona experta resoldrà els vostres dubtes gratuïtament. 
Fes la teva consulta

Opcional: Si vols rebre un avís per correu electrònic quan es publiqui una resposta, escriu-lo a continuació.



 



Versió sense playbuzz

20 anys 
Malauradament vivim lluny (jo sóc de Barcelona i ella de Lleida). Cada dia parlem per WhatsApp en els descansos mentre fem treball de la uni. Cap a les 4 fem videotrucada per veure'ns. És el millor moment del dia poder veure el seu somriure i ulls en directe. Evidentment que tenim gestos romàntics i bonics un amb l'altra, encara que siguin mitjançant la càmera. El dissabte 21 vam fer 4 mesos. T'estimo bonica!

17 anys
Jo vaig començar a parlar i quedar amb un noi 10 dies abans del confinament, portem quasi 2 setmanes sense veure'ns i l'únic que fem és parlar per WhatsApp però no puc més o el veig o em cansaré.

17 anys
A veure, el meu crush és l'ex amb el que ja fa quasi un any que ho vam deixar, així que bàsicament li llanço indirectes per insta, i o bé les ignora o no en capta ni una. La vida amorosa que no he tingut jo en 17 anys la té la meva germana de 14, que té parella des de fa un any i mig i estan en videotrucada a cada punyetera hora del dia, si poguessin dormirien fent videotrucada. DRAMA.

19 anys
Tinc la sort que la seva i la meva família ens deixen passar la meitat de quarantena a casa meva i l'altra meitat a casa seva. És la primera vegada que convivim tants dies sense separar-nos, estic fins i tot nerviosa per si podrà amb la nostra relació o no jajajajaja. 

17 anys 
Doncs jo tinc una relació distància de fa 2 anys, i ara amb el confinament intento que parlem més i fer videotrucades però ell no vol i parlem super poc. Està afectant la nostra relació cap a pitjor. 

15 anys 
Amb el confinament ens hem dit coses que a la cara no fèiem perquè els dos som molt vergonyosos, ara parlem cada dia i només pensem en com serà quan ens tornem a veure. 

16 anys
Gràcies dono a la persona que va inventar aquesta vaina del Houseparty, perquè crec que ha salvat la relació... Abans simplement ens parlàvem per whats i alguna cosa quan ens veiem a entreno entre tota la gent, però mai havíem coincidit tantes hores parlant junts de les nostres coses. El gest més romàntic durant el confinament, que s'esperés en videotrucada fins que m'adormís.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: