Logotip de Adolescents.cat
cuina

T'expliquem com fer un senzill patís de xocolata sense gluten ni lactosa

per Redacció, el 13 d'abril de 2020 a les 06:00
L'altre dia ens vau demanar que féssim receptes sense gluten ni lactosa. Així que avui us en portem una: un pastís de xocolata negre i nous tret del blog de MJ. Aquí la teniu: 

 


Versió sense playbuzz

Ingredients:

- 210 g de nous
- 5 ous
- 210 g de sucre morè 
- 100 g de xocolata negra per a fondre 
- 8 g. de cacau en pols
- Mantega vegetal i/o oli
- Maduixes 

Preparació:
- Posem el forn a escalfar a 170 °C
- Fonem 100 g de xocolata negra al microones o al bany maria i remenem fins que ens quedi una barreja homogènia. 
- Piquem 210 g de nous i les tirem en un bol gran. Un cop fet, hi incorporem 210 g de sucre morè i la xocolata fosa. Barregem amb unes varetes, elèctriques o manuals. 
- Hi afegim 8 g de cacau en pols, 1 ou i remenem. Afegim un segon ou i tornem a batre. En total afegirem 5 ous i anirem remenant 
- Amb la base del motlle desmuntable dibuixem un cercle damunt un paper vegetal i retallem. Posem el paper a la base i pintem els laterals del motlle amb mantega vegetal o oli. Tirem la massa al motlle. 
- Ho posem al forn, a 170 °C durant 40 minuts. 
- Un cop passada aquesta estona, el traiem, el deixem refredar i li col·loquem maduixes i nous per sobre. Si vols també hi pots afegir sucre.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: