Logotip de Adolescents.cat
consells

«És qüestió d'actitud»

per Redacció, el 4 d'abril de 2020 a les 06:00
Les psicòlogues del consultori d'Adolescents.cat d'Alimentació i Imatge Corporal han escrit aquesta reflexió, que us compartim i que val molt la pena llegir:

"En aquesta vida tot és qüestió d'actitud. Des de saber-se promocionar per aconseguir una feina, ficar-li gràcia per atraure la persona que t'agrada, tenir personalitat a l'hora de vestir sense pensar què diran els altres, o decidir riure en moments difícils. L'actitud és la manera que tenim de pensar, actuar i sentir segons els nostres valors.


Estem en un moment de canvis molt ràpids que requereixen una gran habilitat per adaptar-nos. Aquesta rapidesa fa que a vegades visquem pensant constantment en el futur. Ens centrem en aquelles coses que podríem millorar sense tenir en compte el camí que ja hem recorregut i els èxits aconseguits. Això fa que cada cop ens exigim més i ens frustrem amb major facilitat. 

Tot plegat pot afectar a la nostra autoestima i la manera que tenim de percebre'ns a nosaltres mateixos. Hem de canviar aquesta actitud! Podem escollir com volem encarar la vida i està a les nostres mans intentar veure les petites coses bones que ens passen cada dia. Deixar que els errors i allò que no ens han sortit com esperàvem tombin la balança.


Precisament ara, que estem confinats a casa sense poder sortir i que estem passant una situació de crisi que ens fica a prova, és un bon moment per dedicar una estona a pensar: quines metes he aconseguit fins ara, com em fan sentir, de què estic orgullós/a, què sóc capaç de fer. Perquè si no comencem per valorar-nos nosaltres mateixos, no ho faran els altres. Creu en TU!"
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: