Logotip de Adolescents.cat
sèries

4 sèries noves que s'estrenen aquesta setmana

per Redacció, el 31 de març de 2020 a les 09:44
Aquesta setmana arriben noves sèries a la majoria de plataformes. Us fem un recull de les produccions i temporades que s'estrenen a principis d'abril:



 


Versió sense playbuzz

La casa de papel, 4a temporada 
Un nou pla tornarà a reunir els lladres més famosos de la televisió en aquesta nova temporada. On es pot veure? Netflix. Quan? A partir del 3 d'abril. 

Home before dark
Una nena es trasllada a Brooklyn, localitat natal del seu pare, per emprendre una carrera com a reportera. Es basa en la història real de Hilde Lysiak, una de les periodistes més joves de la història. On es pot veure? Apple TV+. Quan? A partir del 3 d'abril.

Tales from the loop 
La sèrie explora la ciutat i les persones que viuen a The Loop, una màquina construïda per desbloquejar i investigar els misteris de l'univers. On es pot veure? Amazon Prime Video. Quan? A partir del 3 d'abril. 

Future man, 3a temporada
Josh Hutcherson interpreta un joveque es passa les nits enganxat al seu videojoc preferit. La seva vida canvia per complet quan uns misteriosos visitants del futur el trien com a peça clau en la lluita imminent de l'extinció dels humans. On es pot veure? HBO. Quan? A partir del 4 d'abril.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: