Logotip de Adolescents.cat
estudis

Vols anar a la universitat el curs que ve? Aquesta web t'interessa (i molt)

per Redacció, el 2 d'abril de 2020 a les 09:00
Vols anar a la universitat el curs vinent? Doncs la web que acaba d'estrenar el TecnoCampus t'interessa i molt. I és que en aquesta nova pàgina hi trobaràs informació sobre la selectivitat, la preinscripció universitària i tot allò que necessites saber si t'estàs preparant per fer un grau! Així doncs,  en un moment de calendaris canviants i molts dubtes provocats per la crisi del coronavirus, aquí et podràs posar al dia de totes les novetats. 



I és que, el web del TecnoCampus, a més d'incloure totes les dades que t'hem comentat, també incorpora un apartat de preguntes freqüents i la possibilitat de posar-se en contacte amb el Punt d'Informació a l'Estudiant per rebre una atenció personalitzada. 


alison brie applause GIF

Però això no és tot, la pàgina proporciona informació als estudiants sobre les activitats online que el TecnoCampus prepara per substituir les que no es poden fer de manera presencial, com: 

 La jornada de portes obertes del 18 d'abril, que passa al format virtual i canvia de data, el 9 de maig.

 La sessió informativa el TecnoCampus, que es farà el 24 de maig de manera online també. 

Si t'agradaria saber més sobre el TecnoCampus, pots omplir sense cap compromís el formulari que trobaràs més avall. Al final de l'article et deixem amb més detalls sobre la seva oferta.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: