Logotip de Adolescents.cat
consells pel confinament

7 adolescents ens expliquen com està afectant les seves relacions amoroses el confinament [VOL.2]

per Redacció, el 30 de març de 2020 a les 12:54
Des que va començar el confinament, que moltes parelles o persones que estaven començant a sortir no s'han vist. És per això que us vam demanar de quina manera estava afectant les vostres relacions aquesta situació. A continuació recollim algunes de les experiències que ens heu explicat. 

Si us està costant gestionar la distància amb la vostra parella, si us sentiu més angoixats/des de l'habitual o si necessiteu consell sobre com afrontar el confinament, podeu escriure de manera anònima al nou consultori de Confinats. Una persona experta resoldrà els vostres dubtes gratuïtament. 

 


Fes la teva consulta

Opcional: Si vols rebre un avís per correu electrònic quan es publiqui una resposta, escriu-lo a continuació.





Versió sense playbuzz

16 anys
Ens comuniquem per WhatsApp i videotrucada però tampoc parlem cada dia i no tenim molts gestos romàntics. A vegades tinc la sensació que amb el confinament és com si ens estiguéssim distanciant.

15 anys 
El cap de setmana que va passar tot havia de quedar amb ell. Ens havíem liat i només parlàvem per veure'ns així que ara gairebé no tenim contacte. Vaig penjar una història desitjant que em contestés i ho va fer, però ara encara estic esperant que em respongui el que li vaig dir jo... 

17 anys
Està sent una merda. El nostre aniversari és el 31 i té pinta que no ho podrem celebrar. Parlem cada dia per whats i intentem fer FaceTime sempre que podem. Quan ens diem adéu fem "morritos" tirant-nos un petó. El trobo molt a faltar.

17 anys
Hem hagut de deixar-ho per WhatsApp (quedarem quan tot això s'acabi. Si s'acaba).

14 anys 
Com que tinc tant temps el meu cap no para de pensar i l'estic liant: m'estic pillant pel millor amic del meu crush i els dos van a la meva classe...No sé què fer.

15 anys
Estem parlant literalment tot el dia per insta i ens diem coses molt maques, com sempre. El trobo molt a faltar, però crec que la distància ens està afectant perquè ens ratllem per qualsevol tonteria. Tot i així l'estimo molt.

15 anys 
M'agradava molt una persona abans del confinament i quan va començar tot li vaig dir. Ell em va confessar que també li agradava i ara parlem cada dia, però el no veure'l està fent que l'oblidi. No li vull comentar res perquè sé que quan el vegi tornaré a sentir el d'abans.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: