Logotip de Adolescents.cat
sèries

Així és la nova sèrie adolescent que voldràs veure durant la quarantena

per Redacció, el 30 de març de 2020 a les 09:55
Va arribar a Netflix fa pocs dies i ja s'ha convertit en una de les sèries més vistes. Us estem parlant de Rétame, la nova producció adolescent de la plataforma. 

Aquesta ficció, basada en una novel·la de Megan Abbott, ens trasllada a un institut nord-americà i se centra en el competitiu món de les animadores. Al llarg dels 10 capítols, veurem com la vida de les dues protagonistes, l'Addy i la Beth, canvia per complet amb l'arribada d'una nova i exigent entrenadora.

 

Aquest fet, però, no és l'únic que alterarà la seva rutina. Un misteriós crim comès a la localitat on resideixen farà que res torni a ser com abans. 


Tenint en compte l'argument de la sèrie, no és d'estranyar que ja l'hagin comparada amb ficcions com Euphoria o Élite.
I és que l'amor, el sexe, i les relacions tòxiques també hi són molt presents.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: