Logotip de Adolescents.cat
sèries i pel·lícules

7 pelis d'amor que potser no coneixies per veure aquests dies

per Redacció, el 28 de març de 2020 a les 06:00
Si us ve de gust mirar una pel·lícula romàntica aquests dies de confinament, però no sabeu quina escollir, us en proposem algunes que potser no heu vist:

 


Versió sense playbuzz
Amor de media noche
Se centra en la Katie, una jove de 17 anys que es passa el dia a casa a causa d'una estranya malaltia que fa que no pugui estar exposada a la llum del sol. Tot canvia el dia que coneix al Charlie.

Ruby Sparks
La pel·lícula relata la història de Calvin Weir-Fields, un novel·lista que després de mesos de bloqueig crea Ruby Sparks, un personatge femení que no només es converteix en la seva musa, sinó també en la seva nòvia. La noia, al principi tan sols verdadera a les pàgines, acaba traspassant la tinta i materialitzant-se en una persona de carn i ossos.

Her
Guanyadora d'un Oscar a millor guió original el 2013, Her barreja tecnologia i romanç en un futur proper. Els protagonistes són Theodore, un home a punt de divorciar-se que decideix comprar-se un nou sistema operatiu, i Samantha, la veu femenina d'aquest dispositiu. Plegats mostren a l'espectador l'enamorament entre un humà que cerca omplir el buit de la seva exparella i un aparell electrònic dissenyat per satisfer totes les necessitats de les persones.

The Spectacular Now
Ens explica la història del Sutter Keely i l'Aimee Finicky, dos adolescents totalment oposats que intentaran encaixar l'un amb l'altre.

The Art of Getting By
El George, un adolescent intel·ligent i solitari, canvia d'actitud quan es fa amic de la Sally, una de les noies més populars de l'institut. La seva relació farà que deixin de veure les coses com ho feien abans. 

Every Day
La Rihannon és una noia de 16 anys que s'enamora d'un ésser misteriós anomenat A el qual es desperta cada dia en un cos diferent. La seva relació s'anirà fent cada cop més complicada.

Una cuestión de tiempo
El Tim Lake és un jove de 21 anys que descobreix que pot viatjar en el temps. El seu pare li explica que tots els homes de la família han tingut des de sempre aquest do, el de retornar al passat fins a aconseguir fer el correcte. Així doncs, decideix viatjar anys enrere per intentar conquistar la Mary, la noia de qui està enamorat.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: