Logotip de Adolescents.cat
per l'avorriment

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 23 de març de 2020 a les 13:05
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.



Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noia, 14 anys
Trobo a faltar buscar-te pels passadissos. Fas Batxillerat al Sui, el científic. Ets una noia genial i diferent per això m'agrades. Si saps qui sóc penja una story amb "la nostra melodia".

Noia, 14 anys
Hola. Dubto que ho arribis a llegir mai, però que sàpigues que aquest any m'he enamorat molt de tu. Anem a la mateixa classe, fem 3r d'ESO, i és el primer any que coincidim. Primer vaig començar pillant-me d'un amic teu, però de seguida em vaig començar a fixar en tu. Ets ros, amb els cabells una mica llargs. Tens els ulls verds i sempre intentava estar amb tu a les hores de música. Tu toques la guitarra pinsada i em vas demanar ajuda per fer el rascat d'una altra cançó. No crec que arribem mai a tenir res, però volia treure-m'ho de dins... Si saps qui sóc, envia'm un WhatsApp.

Noia, 15 anys
Sé que sempre et llegeixes això i m'agradaria que aquest text et sorprengués. Et vaig veure a les festes de Terrassa de l'any passat i un dia vam creuar mirades al parc d'skate on sempre vas. Ets molt ros i vas al Torrent de les Bruixes, el teu cau. Crec que saps a la perfecció qui sóc, hem parlat per insta algun cop. Si saps qui sóc, obra'm.

Noi, 16 anys
Et conec des de ben petits i fa poc m'he anat pillant de tu. Quan parlem per l'insta i per whats i et dic que t'estimo així tipo de conya realment és veritat: t'estimo el que mai t'he arribat a dir. Tant de bo et llancessis perquè jo no en sóc capaç.

Noia, 15 anys
Ens vam conèixer de petits. Quan vaig néixer tu vas estar amb la teva mare acompanyant a la meva mare a l'hospital. Em vas donar el biberó i la teva mare va ser la meva madrina en el bateig. Des d'aquell moment jugàvem sempre que anava a casa teva o anaves a la meva. Recordo que un dia, tenia uns quatre anyets, tu uns set més o menys, vas tacar la paret de la meva habitació amb un segell de la Minnie Mouse. Vam anar creixent i jugàvem a fet i a amagar a la teva habitació, i compartíem dinars, sortides a la platja i al parc junts. Quan els teus pares (els meus padrins) es van separar vam deixar de veure'ns. Anys després vam trobar-nos i vaig flipar. Estaves maquíssim. Porto tota la meva vida enamorada de tu i mai te n'has adonat. De fet em vas dir que ho havies deixat amb la teva nòvia. Així que, perquè no?

Noi, 15 anys
Faig 4t d'ESO i tu primer de batxillerat, no havíem parlat mai però sabia qui eres perquè et fas amb un noi i dues noies de la meva classe. Fa tres setmanes em vaig atrevir a demanar-te el teu número i me'l vas donar, des d'aquell moment hem parlat bastants cops i tu ets molt receptiva però em veus només com un amic. Em flipa com penses i com cantes. Si saps qui sóc digues alguna cosa!

Noi, 18 anys
Ens vam conèixer a l'aniversari d'una amiga en comú. Em vas encantar, t'ho juro. Em va flipar el teu rotllo i vas ser tot el contrari al que m'imaginava. Ets un tros de pa. Em vas fer riure molt i m'encanten els teus mitjons perquè no són normals. Si saps qui sóc digues alguna cosa.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: