Logotip de Adolescents.cat

8 sèries que potser no has vist per aquests dies de confinament

per Redacció, el 20 de març de 2020 a les 16:59
Hi ha sèries molt típiques que si encara no has vist, has de saber que les tens molt pendents: Élite, La Casa De Papel, Sex Education. Merlí, Las Chicas del Cable, Stranger Things, Game of Thrones o Vis a Vis. Ara bé, si vols noves idees o fugir del més habitual, et fem algunes recomanacions que creiem que us poden agradar:

 


Versió sense playbuzz
Vikings
Basada en la llegenda de Ragnar Lodbrok, reconegut com un viking semidéu molt avançat als seus temps. Unes imatges brutals i una evolució dels personatges emocionant.

Cómo defender a un asesino
Uns joves estudien dret per defensar els presumptes assassins d'EUA però la història es complica quan ells formen part d'alguns dels assassinats.

Pisos d'Estudiants
En Joan i en Long entraran a pisos reals d'estudiants per veure com viuen. A més, podràs votar quin de tots els pisos vols que s'emporti un gran premi.

Vivir Sin Permiso.
El "Narcos" espanyol. Un narcotraficant de Galícia al que les trames familiars i la salut li complicaran la vida.

Atypical
Un noi de 18 anys semi autista, emprèn un viatge per a trobar-se a si mateix.

Confinats
Descobrim com diferents joves reals de Catalunya, viuen aquests dies de confinament

Esta mierda me supera.
Una adolescent afronta els seus problemes personals al mateix temps que descobreix que té misteriosos poders.

Baby
Dues noies de classe alta es cansen de la seva rutinària vida i decideixen portar una doble vida que serà més perillosa.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: