Logotip de Adolescents.cat
exercici

4 exercicis per posar en forma cames i cul mentre estàs a casa

per Redacció, el 21 de març de 2020 a les 09:15
Mantenir una rutina i fer exercici cada dia és important tant pel nostre benestar físic com emocional. És per això que et recomanem alguns exercicis que pots fer a casa per posar en forma les cames.

 


Versió sense playbuzz
Triangles 
Aquest exercici t'ajudarà a enfortir els glutis i posar-los en forma. Tomba't cap amunt i flexiona les cames de forma paral·lela. Amb les plantes dels peus ben recolzades a terra puja el tronc formant amb el teu cos un triangle. Compte fins a 10 mentre prems els glutis. Repeteix 10 vegades. 

El gat 
Aquest exercici augmenta l'elasticitat del teu cos i treballa la cara interna de les cuixes i els glutis. Col·loca't a terra de quatre grapes. Estira cap enrere una de les cames i després torna amb el genoll flexionat fins al teu pit. Repeteix amb una cama 10 vegades i després amb l'altra, unes altres 10. 

Elevacions 
Estira't amb la panxa cap amunt, i sense moure els braços de terra, aixeca les dues cames a la vegada fins a fer un angle de 90º. A més de treballar les cames, també treballaràs l'abdomen. 

Esquats
És el millor exercici per enfortir glutis i cames. Obre les cames a l'amplada dels malucs. Col·loca els braços cap endavant en posició recta i entrellaçant les teves mans per aconseguir més equilibri. Flexiona els genolls i baixa els malucs, com si volguessis seure en una cadira fins a aconseguir un angle de 90 graus i puja. Repeteix l'exercici 10 vegades.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: