Logotip de Adolescents.cat
consells pel confinament

6 coses que hauries de fer mentre duri el confinament, segons les expertes del consultori

per Consultori, el 20 de març de 2020 a les 11:35
Aquests dies de confinament ens obliguen a passar moltes hores a casa. Es tracta d'una situació incerta i imprevista que pot fer que les nostres rutines i hàbits s'alterin. Ens obliga a posar en marxa tots els nostres recursos per aconseguir mantenir la "normalitat". Hem de ser conscients que viurem moments de tot (eufòria, riures, por, avorriment...), però hem de poder gestionar-ho de la millor manera. Hem de fer un esforç per mantenir els nostres hàbits i rutines. Us deixem unes pautes o consells que poden servir-vos d'orientació i que han elaborat les nostres expertes del consultori.

 Recorda que si tens dubtes sobre psicologia, sexualitat i alimentació pots enviar-los los al nostre consultori de manera anònima i una experta et respondrà.


 


Versió sense playbuzz

• Hem d'aprendre a estar ben informats i creure en el que ens diuen els experts. D'aquesta manera podrem avançar-nos a moltes dificultats que ens poden anar sortint. 
• Intentar mantenir els nostres hàbits alimentaris, complint amb els horaris i àpats habituals. 
• La por ha fet que els supermercats s'hagin buidat de cop. Això fa que vulguem anar a correcuita a comprar els "per si de cas". Acabem comprant moltes coses innecessàries i/o que en el fons no volíem. Recomanem fer una llista d'allò que necessitem comprar abans de sortir. 
• Encara que no haguem de sortir de casa, mantenir la nostra higiene personal és important. Dutxar-nos i vestir-nos com si fos un dia qualsevol. Anar tot el dia amb pijama ens pot impedir que ens activem i funcionar durant el dia, influint en el propi benestar emocional. 
• Podem fer una llista de totes aquelles coses pendents que "mai" tenim temps de fer: aquell llibre que volia llegir i es va quedar al calaix, una sèrie que tenia pendent de veure, jocs de taula, treballs manuals, etc.
• Intentar mantenir els espais en els que hem de passar aquests dies, de manera ordenada i neta, pot fer-nos el confinament més agradable.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: