Logotip de Adolescents.cat
PATROCINAT

Tutorial: com il·luminar el rostre en només 4 passos

per Redacció, el 21 de març de 2020 a les 09:15
El 80% del resultat del teu maquillatge es basa en hidratar bé la pell. Per això és molt important no oblidar-nos d'aquest pas i seguir les rutines correctes. Els experts de Thuya Escuela ens expliquen com ressaltar la nostra pell i donar-li lluminositat sense malmetre-la.  Si vols saber més sobre els cursos que ofereixen i tot el que et poden ensenyar, omple sense cap compromís el formulari que trobaràs més avall:








 


Si t'agraden aquests tipus de continguts, segueix @thuyaescuela, trobaràs moltíssims tutorials sobre estilisme i maquillatge. Ah, i estigueu molt atents, perquè a partir d'aquest dilluns llançaran formacions online gratis per fer des de casa!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: