Logotip de Adolescents.cat
actualitat

Quan hi tornarà a haver classes?

per Arnau Urgell i Vidal, el 19 de març de 2020 a les 09:38
El tancament d'escoles -que va començar divendres passat- s'allargarà més enllà de les dues setmanes. El conseller Josep Bargalló ha admès aquest matí a TV3 que no hi ha data de retorn a les aules.

Sense aquesta previsió, no hi ha cap decisió sobre com reprogramar el curs. En aquest sentit, Bargalló ha assegurat que encara no s'ha posat sobre la taula la possibilitat d'allargar o no el curs. Això sí, no se n'ha mostrat especialment partidari: "Haurem d'aprendre a reprogramar, prendre decisions sobre el currículum i estem preparats".


Pel que fa a la selectivitat, ha indicat que per fer-la al juliol s'ha d'haver acabat el curs de Batxillerat al juny. "Si al juliol encara estem així, el drama social i col·lectiu serà tan gran que la selectivitat no seria el més important", ha conclòs. 

L'anunci d'Educació ha coincidit amb la pròrroga del confinament a Itàlia. A la Llombardia i altres províncies del nord les escoles van tancar el 21 de febrer i la mesura es va ampliar a tot el país el 9 de març. Ara, s'ha anunciat que el confinament s'allargarà més enllà del 3 d'abril.










 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: