Logotip de Adolescents.cat

Què fan els professors/es de secundària i universitat aquests dies de confinament?

per Adolescents.cat, el 17 de març de 2020 a les 16:40
Què fan els i les professores durant aquests dies? Probablement en algun moment has pensat que no estan fent res, però la realitat és ben diferent. Segueixen treballant des de casa, això sí, de forma totalment diferent i sense alumnat.

Hem parlat amb alguns professors/es de secundària i ens han explicat com treballen i què fan ara que estem confinats.

ESO i Batxillerat

 
 

Mentre que a Secundària i Batxillerat és una mica difícil de gestionar, sembla ser que a la majoria de graus de les universitats, la cosa funciona amb més facilitat. Hem parlat amb en Sergi Solà, professor i coordinador del Grau en Periodisme de la Facultat d'Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic, perquè ens expliqui què fan els i les professores universitàries durant aquests dies. També ens ha dit que hi ha molt bona resposta per part de docents i alumnat i que tothom està molt conscienciat i predisposat als canvis!

Universitat

 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: