Logotip de Adolescents.cat

6 sèries noves que s'estrenen aquesta setmana

per Redacció, el 17 de març de 2020 a les 09:26
Aquesta setmana arriben noves sèries a la majoria de plataformes. Us fem un recull de les produccions i temporades que s'estrenen del 16 al 22 de març.

 



Versió sense playbuzz

Westworld, temporada 3
Torna una de les sèries amb més èxit d'HBO centrada en el naixement de la consciència artificial i d'una nova forma de vida a la Terra. Quan la puc veure? Ja està disponible. On la puc veure? HBO.

Feel Good
La sèrie se centra en una jove humorista i la relació que inicia amb una noia, la qual comença a explorar la seva sexualitat. Quan la puc veure? A partir del 19 de març. On la puc veure? Netflix.

Carta al rey
Aquesta sèrie de fantasia ens explica les aventures d'un jove que es veu obligat a arriscar la seva vida per entregar un missatge secret. I és que el destí del regne on habita depèn d'ell. Quan la puc veure? A partir del 20 de març. On la puc veure? Netflix.

Un juego de caballeros
Els creadors de Downton Abbey estrenen aquesta nova sèrie la qual ens explica com el futbol ajuda a crear vincles entre persones de classes socials molt diferents. Quan la puc veure? A partir del 20 de març. On la puc veure? Netflix.

Madam C.J. Walker: una mujer hecha a sí misma
Ens explica la història real de C.J. Walker, la primera dona afroamericana dels EUA que va convertir-se en milionària després de crear un negoci centrat en productes pels cabells. Quan la puc veure? A partir del 20 de març. On la puc veure? Netflix.

Vampiros
Una jove parisenca (meitat humana, meitat vampira) intenta gestionar com pot els seus nous poders mentre és perseguida per una comunitat secreta de vampirs. Quan la puc veure? A partir del 20 de març. On la puc veure? Netflix.

Rétame
Aquesta sèrie adolescent relata com la vida d'un grup d'animadores canvia per complet amb l'arribada d'una nova entrenadora. Quan la puc veure? A partir del 20 de març. On la puc veyre? Netflix.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: