Logotip de Adolescents.cat

El brutal «zasca» de Billie Eilish que molta gent està aplaudint

per Adolescents.cat, el 12 de març de 2020 a les 10:30
Billie Eilish sempre vesteix amb roba molt ampla i amb un estil molt concret i, com ha dit en vàries ocasions, ho fa entre altres coses perquè no se la jutgi pel seu cos. De totes maneres ni així ha pogut evitar crítiques i comentaris.

L’artista està farta dels que la critiquen pel seu cos i, després d’arrassar als Grammy amb cinc premis i després que “Bad Guy” sigui la cançó més escoltada del món el 2019, Billie Eilish ha iniciat una gira mundial per presentar les cançons del seu àlbum debut “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”.


La primera parada del tour va ser a Miami aquest dilluns, i la cantant va aprofitar per fer una declaració de principis contra el “body shaming” i va ser molt clara i directa amb els que gaudeixen amb la humiliació corporal:
 
Va fer una “performance” sota les llums per descordar-se la dessuadora mentre, darrere una pantalla, es projectaven frases dedicades als seus “haters”: “Tens opinions sobre les meves opinions, sobre la meva música, sobre la meva roba, sobre el meu cos. Algunes persones odien el que em poso, altres ho elogien. T’agradaria que fos més petita? Més dèbil? Més suau? Més alta? Vols que estigui callada? Et provoquen les meves espatlles? El meu pit? Sóc el meu estómac? Els meus malucs? El cos amb el que vaig néixer, no és el que volies?”

Si porto alguna cosa que és còmode no sóc dona. Si em trec les capes, sóc una puta. Encara que mai has vist el meu cos, segueixes jutjant-lo i jutjant-me per ell. Per què? El meu valor es basa només en la teva percepció? O la teva opinió sobre mi no és la meva responsabilitat?”, deia Billie Eilish.
   
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: