Logotip de Adolescents.cat

Un grup de 71 alumnes catalans atrapats a Itàlia tornaran en autocar

per NacióDigital, el 12 de març de 2020 a les 09:41
Un total de 71 alumnes catalans i cinc professors de quart de Secundària d'un institut de Pallejà (Baix Llobregat) tornaran de Salern (Itàlia) en autocar després de patir la cancel·lació del seu vol des de l'illa de Sicília, on es trobaven en un viatge escolar, han explicat a Europa Press fonts de la Conselleria d'Educació de la Generalitat.

Tots els estudiants i professors es troben en bon estat de salut, i segons aquestes fonts s'ha buscat una "solució alternativa" perquè tornin a casa.


La nit d'aquest dimecres els alumnes viatjaran en autocar fins al port sicilià de Catània i des d'allà passaran en ferri fins Salern, on arribaran el matí de dijous.

Els alumnes i professors s'allotjaran fins divendres en un hotel i després, un autocar els portarà des Salern fins a les seves cases a Pallejà.


El dispositiu que s'ha fet en col·laboració entre la Conselleria d'Educació, la direcció de centre educatiu, la delegació de la Generalitat a Barcelona -amb Juli Fernández al capdavant-, l'Ajuntament de Pallejà, el Consolat i l'agència de viatges que gestionava el viatge.









 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: