Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 14 de març de 2020 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?



 


Versió sense Playbuzz:

Quan sents la teva veu gravada no et reconeixes? Té una explicació: quan la nostra veu és enregistrada, el 'viatge intern' dels sons es perd, per la qual cosa no percebem la gravetat provocada pel seu pas pel nostre cos. És per això que se'ns fa estrany escoltar-nos. 

Cantar a la dutxa ajuda al nostre sistema immunològic, baixa la nostra pressió sanguínia, redueix l'estrès i millora el nostre humor. 

Bob Esponja té 34 anys. Així es dedueix del carnet de conduir que es mostra en un dels capítols de la sèrie.

El teu cor canvia les seves pulsacions per imitar la música que escoltes.

Et posa molt nerviós sentir el soroll d'algú menjar o tossir? Doncs podria ser que tinguessis misfonia, una afectació que consisteix en la "intolerància" a certs sons.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: