Logotip de Adolescents.cat

Així serà la nova llei d'Educació: 4 canvis que has de saber

per Redacció, el 3 de març de 2020 a les 11:46
Aquest dimarts el Consell de Ministres donarà llum verda a una nova llei educativa, la Lomloe. Una normativa que modifica la que hi havia fins ara i que aposta per aquests canvis: 



 




Versió sense playbuzz
- Promoció de la Formació Professional: la nova llei aposta per ampliar aquest tipus d'estudis, és a dir, es preveuen crear nous cursos d'FP i implantar mesures per incentivar que els alumnes escullin aquesta formació. 

- La repetició de curs serà considerada un recurs "excepcional": La normativa establirà que els estudiants que suspenguin més de dues assignatures de l'ESO puguin passar de curs de manera "excepcional" si els professors així ho consideren. A més a més, Batxillerat podrà aprovar-se tot i tenir una matèria suspesa.

- Continguts menys memorístics: Segons el govern espanyol, el model actual és massa memorístic, és per això que la nova normativa vol centrar-se més en ensenyar habilitats útils, com són el pensament crític o l'escriptura.

- MIR per a professors: Es vol posar en marxa un sistema similar al MIR dels metges però per als professors. L'objectiu és millorar la seva formació pràctica abans que comencin a exercir de mestres.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: