Logotip de Adolescents.cat

Sanitat estudia suprimir les classes pel coronavirus

per Redacció, el 2 de març de 2020 a les 14:41
Els casos de coronavirus continuen augmentat a l'Estat i és per això que Sanitat s'està plantejant prendre mesures. Una d'elles és la de suprimir les classes per tal d'evitar el risc de contagi, tot i que de moment encara no està res confirmat. 

El Ministeri de Sanitat espanyol té sota la lupa, de moment, dos focus principals: Torrejón, on ja hi ha una dotzena d'afectats; i a Vitòria, on sembla que el virus s'ha propagat a un hospital. Això ha fet que es comencin a prendre mesures dràstiques per evitar acumulacions de gent. Entre aquestes mesures hi hauria la de deixar que es treballi des de casa o, fins i tot, que s'anul·lin les classes a les escoles.


Com ha dit Fernando Simón, director del Centre d'Alertes i Emergència Sanitària, a El País, "si es passa a una altra fase o escenari, podria haver-hi restriccions relacionades amb agrupaments de persones i poden ser de qualsevol edat o tipus. Però mesures com aquestes tenen un gran impacte econòmic i social als llocs on es prenen, així que s'ha d'esperar al moment precís: ni abans que sigui necessari ni tardar massa".

Els experts asseguren que les mesures de prevenció més importants per a la població són la higiene de mans, utilitzar mocadors d'un sol ús, tossir o estornudar a la zona interna del braç i, en cas de presentar símptomes, evitar aglomeracions i fer-se visitar per un/a doctor/a. L'ús de la mascareta no és necessitari i tampoc útil, asseguren.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: