Logotip de Adolescents.cat

Aquesta coneguda influencer ha penjat un vídeo per error i no para de rebre crítiques

per Redacció, el 28 de febrer de 2020 a les 13:27
Marta Pombo ha protagonitzat un dels moments més comentats a Instagram aquesta setmana i no precisament per un bon motiu. I és que la influencer ha publicat per error un vídeo on criticava un producte que estava promocionant.

Tal com es pot veure en les imatges que trobareu més avall, la instagramer ha compartit amb els seus 382.000 seguidors una gravació que en un principi anava destinada només als seus close friends.


En el vídeo assegura que la massa de les "tortitas" que acaba de cuinar no està gaire bona i que té "gust de dieta", però que això no ho podia dir per no deixar malament a la marca.

L'error de Marta Pombo ha provocat polèmica a Instagram i Twitter on els usuaris han posat en dubte les recomanacions que fan les infulencers, sobretot tenint en compte que la majoria són patrocinades.



Muntatge amb el vídeo on recomana el producte i el vídeo que ha publicat per error on critica la marca:
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: