Logotip de Adolescents.cat

T'agrada el món audiovisual? Participa en aquest concurs i emporta't premis top!

per Redacció, el 2 de març de 2020 a les 11:31
T'apassiona el món dels audiovisuals? Vols fer de reporter, publicista o director de cinema? Doncs tenim la proposta ideal per a tu i els teus companys de classe i a més et pots emportar premis top! 

T'estem parlant de la Mostra Audiovisual Josep Maixenchs, un concurs que té com a objectiu promocionar l'interès dels estudiants pels mitjans audiovisuals i incentivar la creativitat. A més a més aquest any, com que la competició celebra la seva 10 edició, s'obre a escola o institut que compti amb estudis artístics, creatius i audiovisuals des de Batxillerat fins a Cicles de Grau Superior.

 Exactament doncs, qui pot participar en el concurs? Tots els alumnes de Batxillerat o Grau Mitjà de tots els centres inscrits a Catalunya durant el curs 2019-2020. 

 Què s'ha de fer per participar? Crear un projecte que sigui original, creatiu i que estigui dins d'una d'aquestes 5 modalitats:

 


 Quins són els premis? 


 Guanyadors: s'emportaran una beca a la Summer School que ofereix l'ESCAC i un viatge a un festival nacional de cinema! 

 Finalistes: seran premiats amb una subscripció gratuïta anual a la plataforma de sèries i pelis Filmin.

 Quant temps tinc per participar? Tens fins al 20 d'abril a les 20:00. Els projectes s'han de presentar a través d'un enllaç de Vimeo o Youtube i un responsable de la teva escola els ha d'enviar al correu mostraaudiovisual@escolapia.cat juntament amb la informació que trobaràs en aquest link. 

Si tens qualsevol dubte, consultar la web de la Mostra Audiovisual de Josep Maixenchs. Participa i no deixis escapar l'oportunitat!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: