Logotip de Adolescents.cat

6 sèries noves per començar aquest març

per Redacció, el 29 de febrer de 2020 a les 06:00
Aquest febrer totes les plataformes estrenen noves sèries i algunes tenen molt bona pinta. Us en fem un llistat per si us ve de gust començar-ne alguna:



 


Versió sense playbuzz


Dave
Un noi està convençut que el seu destí és ser un raper d'èxit...ara haurà de convèncer als altres que ho pot aconseguir. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 5 de març.

Pares y nones
Ambientada en un món distòpic, la sèrie planteja un escenari alternatiu en què un poble africà aconsegueix avançar a Europa tant a nivell tecnològic com organitzatiu. On la puc veure? HBO. Quan? A partir del 5 de març.

Cuentos asombrosos 
Cada capítol explica una història de ciència ficció o fantasia diferents. On la puc veure? Apple TV. Quan? A partir del 6 de març.

ZeroZeroZero
La sèrie segueix el viatge d'una embarcació que transporta droga, des de Mèxic fins a Itàlia, on una organització la distribueix. On la puc veure? Amazon Prime Video. Quan? 6 de març. 

Élite, 2a temporada
La sèrie arriba a Netflix amb nous capítols en què els estudiants de Las Encinas tornaran a viure intrigues, amors i desamors. On la puc veure? Netflix. Quan? 13 de març. 

High School Musical: The Musical: The Series
Un grup d'estudiants de l'escola East High prepara el teatre musical de 'High School Musical'. Durant els assajos aprendran que hi pot haver tant drama a la vida real com a la ficció. On la puc veure? Dinsey+. Quan? A partir del 24 de març.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: