Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 29 de febrer de 2020 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?



 


Versió sense Playbuzz:

Els músculs de les orelles estan molt poc desenvolupats en els humans i a més compten amb un nucli propi que fa que sigui molt difícil activar aquesta àrea voluntàriament. És per això que tan poca gent és capaç de moure les orelles quan ho desitja. Vosaltres podeu? 

L'actriu Courtney Cox havia d'interpretar a la Rachel a Friends. Finalment, però, va demanar ser la Mònica. El motiu? Ss sentia més identificada amb ella. 

La piscina de la imatge és la més profunda del món. Està situada a Polònia i fa 45 metres de profunditat, la meitat de la longitud del Big Ben. 

Hi ha rècord Guinness de velocitat a l'hora de treure mitjons? Per estrany que sembli, sí. El va batre David Rush el 2019 en aconseguir treure 70 mitjons en un minut i amb els ulls tapats.

De mitjana, cada persona, perd uns 4kg. de pell morta a l'any.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: