Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 24 de febrer de 2020 a les 10:02
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.



Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noia, 14 anys 
Sincerament, no sé per què cony m'he pillat per tu. Anem a la mateixa classe des de 6è, encara que mai hem sigut molt amics. Des de fa un any que m'agrades, al principi creia que tu també t'havies pillat, però ara penso que t'agrada una altra. A 2n d'ESO coincidíem al migdia, xerràvem, rèiem i ens ho passàvem molt bé. Des d'aquest curs (no sé per què) que ja quasi no parlem, encara que coincidim bastant perquè tenim molts amics en comú. Ets llest i guapíssim, aquest any has crescut i t'ha canviat la veu i això fa que encara m'agradis més. No crec que llegeixis això, però si ho fas diga'm alguna cosa.

Noia, 15 anys
Encara que no crec que ho llegeixis, ho provaré. Vas a batxillerat i ets un noi: alt, amb els cabells curts, rossos/castanys, ulls marrons i gairebé sempre portes una dessuadora blanca. Algun cop ens hem mirat, ja que som veïns (vivim als mateixos pisos) però mai ens hem parlat, tot i que m'agradaria molt. Si us plau si et sents identificat, fes-m'ho saber. 

Noi, 17 anys 
Sempre et veig amb les teves amigues a l'estació de Girona, tens els ulls foscos i ets castanya. L'altre dia vam coincidir, em vas demanar foc, i et tenia moltes ganes. Si em tornes a veure, sóc el noi de Fornells de la Selva. 

Noia, 15 anys
Et coneixo des de fa temps, eres la nòvia d'un tio de la meva classe i quan ho veu deixar et vaig dir el que sentia per tu, però tenies por de tenir una relació lèsbica. Segueixo colada per tu, i al graduar-te ja no et veig cada dia, cosa que em posa trista... Adorava els teus cabells, a vegades roses i altres blaus, i sempre curts. Trobo a faltar aquell sentiment d'amor, mai no he sentit res tan fort com el que sentia estant amb tu.

Noi, 16 anys
Et veig cada dia a l'escola d'Hostaleria i Turisme de Girona. Crec que fas el grau de Pastisseria, no sé quin curs. Ets un noi, d'alçada mitjana, cabells negres i amb una piga a la galta. Jo sóc un noi alt, de 1r de Cuina, i gairebé sempre vaig amb unes vambes Asics blaves. Els dimecres al matí ens solem veure, m'agradaria parlar amb tu. 

Noia, 18 anys 
Fa poc et vaig dir que m'estava enamorant d'una noia, doncs bé, aquesta noia ets tu. Tens la meva edat, jo vaig repetir primer de batxillerat i ara ens tornem a trobar perquè que has repetit segon. Som molt bones amigues i seus al meu costat a classe, si veus això envia'm un WhatsApp. 

Noi, 15 anys
Alba, et conec des de 1r d'ESO i sempre t'he considerat com una bona amiga, però des de 2n d'ESO no puc parar de pensar amb tu. M'emparellen amb una de les teves millors amigues i sóc del grup del pati. Si veus això, t'estimo moltíssim i desitjo que te n'adonis.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: