Logotip de Adolescents.cat

Així és la joguina sexual que vol substituir el Satisfyer

per Redacció, el 17 de febrer de 2020 a les 11:13
Osé. Així es diu la joguina sexual que vol substituir el Satisfyer. Segons els experts, es tracta d'una versió millorada del famós aparell, ja que ofereix diversos avantatges respecte al seu competidor. 
 

Quines? La primera és que és mans lliures, és a dir, s'adapta als genitals i, per tant, no cal utilitzar els dits per moure-la. D'altra banda, a part de comptar amb un succionador de clítoris, també inclou un estimulador per al punt G per augmentar la sensació de plaer i facilitar l'orgasme. 
Estimulación del punto G de Osé.
Tenint en compte tot això, no és d'estranyar que l'any passat aquesta joguina sexual fos premiada al CES, una de les fires tecnològiques més famoses del món. 

I com és que gairebé no es parla d'Osé? Doncs segurament pel preu. I és que a diferència del Satisfyer, que té un cost assequible, aquesta joguina val gairebé 300 euros! Vosaltres us el compraríeu?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: