Logotip de Adolescents.cat

Aquesta famosa parella de famosos espera el seu primer fill

per Redacció, el 13 de febrer de 2020 a les 11:37
Sophie Turner i Joe Jonas estan esperant el seu primer fill. Així ho han assegurat diversos amics de la parella al mitjà Us Weekly, tot i que encara falta la confirmació oficial. L'actriu i el músic van començar a sortir el 2016 i es van comprometre l'octubre del 2017. 

Dos anys més tard es casaven, primer en una celebració íntima a Las Vegas, i després en una cerimònia plena de Luxes en un Castell del sud de França. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@joejonas and @sophiet shared the first picture of their wedding and internet can't stay calm for obvious reasons, this looks better than a dream. Look at these happy faces! Wishing Mr and Mrs Jonas infinite happiness and smiles❤️ . . . #joejonas #jonasbrothers #joeandsophie #joejonaswedding #weddingdress #weddingphotography #weddingdresses #wedding #royalwedding #dream #dreamwedding #weddingday #weddinginspiration #hollywoodwedding #gameofthrones #sansastark #sansastarkedit #marsplay #marsplayco

Una publicación compartida de Marsplay - Social Shopping App (@marsplayco) el



Actualment tots dos estan molt centrats en les seves carreres professionals. D'aquí poc l'actriu estrenarà Survive, una sèrie d'intriga que protagonitzarà juntament amb Corey Hawkins. Així mateix, Joe Jonas continua de gira amb l'àlbum Happiness Begins.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😍

Una publicación compartida de J O E J O N A S (@joejonas) el

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: