Logotip de Adolescents.cat

Tenim un pla per tu per aquest carnestoltes

per Redacció, el 10 de febrer de 2020 a les 16:22
El dissabte 15 de febrer tornem a Banyoles per celebrar la millor festa de l'any, el Carnestoltes. Aquest any a la capital del Pla de l'Estany centren el Carnestoltes en totes les coses èpiques, és per això que nosaltres hem preparat una festa especial per una nit que també volem que sigui èpica.

En Roger Carandell, presentador d'AdolescentsiCat i el carismàtic becari del programa, DJ Atuma, han preparat una sessió molt especial per aquesta festa. En un especial Epic Music Tour, els 2 DJs faran un recorregut musical pels temes més coneguts dels últims anys, cançons que han esdevingut himnes per diferents generacions, músiques que passaran a la història, lletres i ritmes que sempre més seran recordats.


La millor música, els nostres DJs, tots els regals que us portem i la màgia del Carnestoltes, tot això és el que t'espera dissabte a la Plaça de les Rodes de Banyoles, a partir de les 20.00h.

Recorda, serà una festa èpica!

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: