Logotip de Adolescents.cat

Aquest és el costum que gairebé tots tenim als matins i que hauríem d'eliminar segons els experts

per Redacció, el 5 de febrer de 2020 a les 09:27
La majoria de nosaltres fem servir l'alarma del mòbil com a despertador pràcticament cada dia. Un hàbit que ens sembla totalment normal, però que a la llarga pot tenir conseqüències negatives en el nostre benestar. 

Així ho assegura un estudi dut a terme per l'Institut de Tecnologia de Melbourne (Austràlia). Segons la investigació, el típic so estrident de les alarmes afecta el nostre son reparador i això provoca que estiguem més cansats durant el dia. 

De fet, els científics assenyalen que si no ens llevem de forma adequada el nostre "rendiment es pot veure perjudicat durant períodes de fins a quatre hores". És a dir, som menys eficients i ens costa més concentrar-nos.

Resultado de imagen de alarm clock gif"

Així doncs, quina és la manera adequada de despertar-se?
Doncs utilitzant una alarma amb sons melòdics i calmats. En concret, els autors de la investigació recomanen fer servir tons relacionats amb la naturalesa, com poden ser ocells cantant o el so de les onades del mar.

I vosaltres, amb quin tipus d'alarma us desperteu?


 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: