Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents catalans ens confessen el moment més vergonyós que han viscut [VOL.14]

per Redacció, el 3 de febrer de 2020 a les 15:06
Tots hem viscut alguna situació en què ens hem mort de vergonya: un moment incòmode d'aquells que no s'oblida. L'altre dia us vam demanar que compartíssiu una d'aquestes experiències amb nosaltres i avui us portem un recull d'algunes de les respostes.  

 



Versió sense playbuzz

El cap de setmana passat jo ja marxava d'una festa i vaig anar a fer-li una abraçada a un amic amb qui vaig passar la nit. Em va fer la cobra pensant-se que em llançava i la que va passar vergonya sóc jo xd. Una vegada, estava molt adormida, i a primera hora vaig arribar a classe tard i em vaig asseure a l'única cadira que estava buida. 

Vaig pensar que alguna cosa no quadrava i em vaig adonar que m'havia equivocat d'aula... Havia anat a la del meu crush, que té un any més. Vaig agafar i vaig sortir corrents (literalment) i vaig entrar a la meva classe. No he passat més vergonya en la meva vida. 

Un dia anava pel carrer amb una amiga i en un banc estava el meu crush i quan vaig passar per davant d'ells anava amb unes sandàlies altes i em vaig fotre l'hòstia de l'any. La vergonya que vaig passar va ser brutal. 

Estava a casa del meu nòvio i no hi havia ningú més a casa. De sobte va entrar el seu pare. Ell em va dir que m'amagués darrere el sofà perquè el seu pare no es quedaria, però em va veure. Era la primera vegada que em coneixia... 

Li havia de passar una foto al meu pare d'una cosa que volia i resulta que li vaig enviar una foto del meu nòvio mig despullat. En veure-ho vaig esborrar la foto, però ja l'havia vist.

Fa un any que vaig anar de convis i uns dies abans vaig agafar una infecció d'orina com una catedral. Total, que érem tots en una habitació i estàvem en rotllana i la profe em va fer aixecar, i aleshores em van venir unes ganes de pixar enormes i per culpa de la infecció no em vaig aguantar i em vaig pixar a sobre. Quan vam acabar la dinàmica tothom preguntant-me si m'havia pixat a sobre i els vaig anar amb l'excusa que hi havien goteres. Després, cada cop que entraven a una habitació, miraven cap a dalt per si els hi queia aigua XD. 

Era 3r de primària, amb una amiga sempre ens passàvem notes de taula a taula, era l'hora de català i havíem de buscar paraules al diccionari. Jo li vaig escriure una nota a la meva amiga dient "Busquem polla al diccionari?". La profe em va pillar i va llegir la nota davant de tota la classe, quina vergonya!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: