Logotip de Adolescents.cat

Horòscop: 1 i 2 de febrer

per Adolescents.cat, el 1 de febrer de 2020 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
Al principi del cap de setmana estaràs una mica trist però et començaràs a animar i acabaràs increïblement positiu. Intenta delegar més en els altres i no vulguis controlar-ho tot. Tens bona sort amb les relacions familiars. Bones energies amb els Cranc i Sagitari. Moment de la sort: diumenge al matí.

TAURE
Hi haurà moments d'aquest cap de setmana en el que et sentiràs especial i et donaran molt d’afecte, ho necessitaves perquè fa uns dies que estàs una mica baix d’ànims. Intenta estar més amb els teus amics, els tens una mica oblidats. Busca moments d'aquest cap de setmana per meditar i reflexionar sobre els teus somnis de futur... Moment de sort: diumenge a la tarda. 

BESSONS
Els Bessons desperteu passions aquest cap de setmana, especialment per la vostra personalitat. Encara que tinguis obligacions intenta gaudir de moments de bogeria, ho recordaràs per sempre. Si estàs entre dues persones, no seria encara moment de decidir. Gaudeix dels bons moments i deixa't guiar pel cor. Moment de sort: dissabte al vespre.

CRANC
Sembla que aquest cap de setmana estaràs molt pensatiu i hi haurà moments que et sorprendràs a tu mateix descobrint coses que sents i que penses. No tinguis por d’exterioritzar-ho.. Bones energies amb Lleó i Verge. I els astres parlen de renovació... potser un canvi de look a atrevir-te amb algunes coses que no hagis fet ? Moment de la sort: diumenge a la nit. 

LLEÓ
Els Lleó més tímids se sentiran més forts i aconseguiran obrir-se més. I és que estaràs especialment magnètic i seductor, la Lluna t'ha omplert d'energia i et pot concedir un desig. Demana-li... Tens bona sort en general, però no et prenguis això com un semàfor en verd per fer el que vulguis perquè et podrien sortir les coses malament. Intenta escoltar el teu cor! Moment de la sort: dissabte al matí. 

VERGE
Aquest serà un cap de setmana molt positiu per tu, et sentiràs bé amb tu mateix i et mostraràs més obert. Algú de la teva família necessita que l'escoltis i l'abracis. Hi ha una persona dins el teu entorn d'amistats que et sorprendrà perquè creies que era diferent. Bones energies amb els altres signes d'aigua, Escorpí i Peixos. Moment de la sort: dissabte al vespre. 

BALANÇA
Els Balança cridareu força l’atenció aquest cap de setmana, estareu lluminosos i positius i això ho pots utilitzar a favor teu per atraure a qui vols. Coneixeràs algú que serà important en el teu futur, no et deixis portar per primeres impressions i concentra't en les coses positives que t'aporti. No tinguis por de dir el que penses, encara que els altres no ho acceptin. Dia de la sort: dissabte. 

ESCORPÍ
Aquest cap de setmana intentaràs deixar els problemes enrere i concentrar-te en tu mateix, et mereixes ser més feliç. Notaràs que algú que no t'interessava molt, comença a ocupar una posició important en la teva vida, entrant en el teu cor amb més freqüència i intensitat del que pensaves. Amor? És possible... Moment de la sort: dissabte a la nit.

SAGITARI
Aquest cap de setmana t’esforçaràs per ser més tu, més autèntic, que és el que realment desitges fa temps. Els Sagitari estareu molt atractius i sobretot hi haurà una atracció especial amb Taure i Capricorn. Hi ha un amic que necessita el teu suport, està passant per un mal moment i només tu el pots ajudar. Estigues atent! Moment de la sort: dissabte al matí. 

CAPRICORN
Aquest cap de setmana tindràs sort en general. Et sentiràs il•lusionat i vital, desitjant afrontar tots els reptes que et presenti la vida i amb confiança en les teves possibilitats. Organitzaràs un pla que no acabarà sortint com esperaves però no et preocupis perquè això et permetrà parlar amb una persona especial, que t'aportarà felicitat. Moment de sort: diumenge a la tarda. 

AQUARI
Aquests dos dies seran una mica mogudets pels Aquari tant pel que fa a la família com sentimentalment, paciència... però en general estàs molt actiu i amb un optimisme envejable, així que no esperis si tens alguna cosa en ment i pren la iniciativa perquè l'èxit t'acompanya. El color vermell t'ajudarà. Moment de la sort: dissabte a la tarda. 

PEIXOS
Necessitaves que arribés aquest cap de setmana, tindràs moltes ganes de fer bogeries i voldràs gaudir de cada segon. Tens molt bona sort amb els amics i tot indica que coneixeràs una persona nova que pot ser molt important per a tu, en un futur. Segueix els teus somnis i pressentiments que en un signe com el teu són molt encertats, clars i premonitoris. Moment de sort: dissabte a la tarda. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: