Logotip de Adolescents.cat

Aquestes són les emoticones que arribaran a WhatsApp aquest 2020

per Redacció, el 31 de gener de 2020 a les 10:00
El Consorci Unicode, comitè encarregat de l'estandardització de caràcters, ja ha anunciat les noves emoticones que tindrem aquest 2020. La llista inclou un total de 117 nous símbols, entre els quals hi podem trobar una abraçada, un ninja o menjars típics de diverses cultures, entre altres.

Ara bé, segons el Consorci Unicode, la majoria d'emoticones que arribaran aquest any s'han creat pensant en la inclusió i la igualtat. Per exemple, hi haurà símbols per representar persones que no se sentin identificades amb cap gènere, aixó com la bandera transgènere, com podeu veure més avall.

Està previst que les noves emoticones arribin durant la segona meitat del 2020, cap al juliol, tot i que encara no hi ha una data exacta.
 
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: