Logotip de Adolescents.cat

Tens l'habilitat més ben valorada a l'hora de trobar feina? Comprova-ho

per Redacció, el 28 de gener de 2020 a les 12:02
L'altre dia us parlàvem de les habilitats professionals més demandades a l'hora de buscar feina, així que avui hem decidit centrar-nos en les capacitats personals que més valoren les empreses. Bé, de fet, només us parlarem d'una: la intel·ligència emocional. I és que, segons Edgar Breso, professor col·laborador dels Estudis d'Economia i Empresa de la UOC, actualment és una competència clau a l'hora de buscar feina. 

Breso alerta, però, que quan parlem d'intel·ligència emocional ens solem centrar únicament en una de les seves branques: la gestió emocional. Ara bé, saber gestionar les emocions no és l'única cosa que ha de fer una persona intel·ligent emocionalment. També cal saber interpretar les emocions dels altres. I aquest és un aspecte clau en una entrevista de feina: "La variable que ens ajudarà a demostrar a l'entrevistador que som competents en aquest àmbit és la percepció emocional, és a dir, la capacitat que tinguem per a llegir les emocions de la persona amb qui parlem". 

I no només les companyies valoren les competències emocionals a l'hora de seleccionar treballadors. Segons un estudi, el 71% dels treballadors valoren més la intel·ligència emocional que el coeficient intel·lectual. 

Us deixem amb 4 senyals que indiquen una intel·ligència emocional elevada: us hi sentiu identificats/des?

 


Si no podeu veure el playbuzz, espereu uns segons o torneu a carregar la pàgina.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: