Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 27 de gener de 2020 a les 12:59
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.



Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 

Versió sense playbuzz

Noi, 17 anys 
Et vaig veure i em vas agradar a l'instant. El teu cognom comença amb G i acaba amb Z. Me puto pillat per tu. Ets un noi fantàstic i desitjo tornar-te a veure. 

Noia 15 anys
Ets un noi ros, vius a Maçanet de Cabrenys i ets MOLT guapo. Aquest estiu vam coincidir a l'aeroport de Nova York. L'avió anava amb retard i jo estava asseguda a terra i vas venir a parlar amb mi. Sóc una noia alta, cabells rossos-castanys mig arrissats i portava un jersei gris i uns pantalons també grisos. Necessito saber el teu insta, m'agradaria molt parlar amb tu! 

Noia, 15 anys 
Ens vam conèixer fa un any perquè vas venir a provar teatre però només uns mesos. Aquest any ens han posat junts a classe i ets molt maco. M'encanta quan et pillo mirant-me i et fas el distret i la broma que tenim d'aplaudir. Només dir-te que encara que no pensis en mi (crec) jo sí que penso en tu. L'altre divendres, quan ens vam acomiadar, vas dir que era molt divertida i maca i mira eh perquè sóc negra i no se'm veu quan em poso vermella perquè si no haguessis vist que estava com un tomàquet jajajaja. 

Noi, 16 anys 
Fa pocs dies, abans d'acabar l'any, vaig anar a l'Hospitalet (Bellvitge) a fer un curs de premonitor i em vaig pillar d'una noia, però ella té nòvio. Parlem molt per WhatsApp i tu dius que em veus només com una amistat. M'agradaria dir-te que m'encantes, però no m'atreveixo. 

Noia, 15 anys 
Et veig cada matí al bus cap a les 7:37 a Sant Cugat i des de fa un temps que m'agradaria dir-te alguna cosa perquè em sembles molt mona. Sempre creuem mirades i crec que l'atracció és mútua. Espero que ho llegeixis i t'identifiquis. 

Noi, 19 anys 
El 7 gener ens vam llançar mirades als Ferrocarrils de la Generalitat. Vaig pujar a Sarrià i els dos vam baixar a Plaça Catalunya. Et vaig començar a mirar, ja que em recordaves molt a una amiga. Em va encantar el joc de mirades i el petit cop al peu en sortir del vagó. Perdó per no dir-te res, estava nerviós. Duies uns pantalons caquis, cabells a l'alçada de les espatlles, de lluny tenies uns ulls marró clar i portaves unes sabates tipus converse baixes blau fort. Jo duia jaqueta negra, texans i ulleres... Acaba la descripció i digues com em puc posar en contacte amb tu.

Noia, 16 anys 
El dia 2 de gener de 2020 vaig anar a patinar sobre gel a Girona amb unes amigues i tu anaves amb dos amics. Ets alt, portaves una gorra grisa i em vas semblar molt mono. Et vaig preguntar d'on era la gorra perquè em va agradar, però tu més. Em vas dir que era de l'Inside. Si veus això, fes un comentari i així sabré qui ets.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: