Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents catalans ens confessen el moment més vergonyós que han viscut [VOL.13]

per Redacció, el 20 de gener de 2020 a les 12:23
Tots hem viscut alguna situació en què ens hem mort de vergonya: un moment incòmode d'aquells que no s'oblida. L'altre dia us vam demanar que compartíssiu una d'aquestes experiències amb nosaltres i avui us portem un recull d'algunes de les respostes.  

 



Versió sense playbuzz

Estava a un casament i estava al costat d'una piscina que hi havia de festa. Total, que vaig anar a buscar unes patates i al tornar, vaig relliscar i vaig caure a l'aigua. A part que tothom es va riure de mi, l'endemà em trobava malament del fred que vaig passar. 

Quan tenia 12 o 13 anys em vaig pixar a l'atracció dels toros de les fires del riure. Vaig sortir amb la samarreta estiradíssima per tapar el pixat i vaig córrer a casa. Gràcies a déu que vivia al costat. 

Un dia estava al meu cole i feia tard a classe. Total que vaig començar a córrer per les escales amb l'ordinador a la mà (no us ho recomano). Anava tope estressada quan de cop vaig caure de cul i vaig baixar tot el tram de les escales rodolant amb l'ordinador a la mà. Justament estaven passant els de Batxillerat pel costat. Vaig marxar corrents i em vaig tancar al lavabo de la vergonya.

A 2n d'ESO em venien a buscar a l'escola els pares d'un amic. Un dia em va baixar la regla, i com era una de les meves primeres vegades, no em vaig canviar en tot el dia (no pensava que n'hi hagués per tant). Quan em vaig aixecar del cotxe, vaig veure que havia tacat tot el seient... Penós, massa penós. 

Vaig penjar per equivocació una story amb una foto fent "caretos" amb una màscara pels grans. Quan la vaig voler esborrar ja l'havia vist gent, el meu crush inclòs. 

Vaig penjar una enquesta a Instagram i una noia em va posar que li confessés alguna cosa. Ella m'atrau molt físicament així que li vaig dir que era molt mona. Em va respondre que havia marcat l'opció "confessa" sense voler. Em vaig morir de la vergonya.

Era un dissabte i dinava amb la meva família. De sobre la meva germana m'aparta els cabells del coll i comença a dir: què és això? Tots se'm van quedar mirant el xupetón que portava i van començar les preguntes...
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: