Logotip de Adolescents.cat

Això és el que guanyen els influencers de Tik Tok

per Redacció, el 20 de gener de 2020 a les 11:22
Tik Tok és una de les xarxes socials més populars entre els adolescents a Europa i als Estats Units. De fet, ja hi ha joves que s'han convertit en professionals d'aquesta plataforma i es guanyen la vida publicant-hi continguts. Una d'elles és Cosette Rinab, una estudiant d'universitat amb més 1'6 milions de seguidors. 

La infulencer ha explicat a Business Insider que ja fa més d'un any que viu dels ingressos que genera a través de Tik Tok i que guanya una mitjana de 1.800 euros al mes per cada 100.000 visites. Cosette Rinab assenyala que aconsegueix els ingressos a través de 3 vies principals: 


1. Patrocinis de marca: Una empresa o els mateixos responsables de Tik Tok li paguen perquè formi part d'una campanya de publicitat. 
 
@cosette

these are basically my hairstyles every day 😩🙏🏼💗 (song: Garden To My Eye) #diy #gardentomyeye


♬ Garden to My Eye - cosette
2. Promoció de cançons: Les discogràfiques la contracten perquè utilitzi certes cançons en els seus vídeos per tal de donar-les a conèixer o augmentar el seu número de reproduccions. Cobra uns 200 euros per cada tema musical que inclou. 

3. Regals dels seguidors: Durant les transmissions en directe, els seguidors poden enviar regals que han comprat virtualment a la influencer. Aquests regals s'acaben convertint en diners que la tik toker ingressa al seu compte corrent.

Tenint-ho en compte tot, els seus ingressos mensuals superen de llarg els 2.000 euros, però encara estan allunyats dels preus fixats a Instagram, que són bastant més alts. Us ho esperàveu? Pensàveu que cobraven més o menys?


 
@cosette

the friends who are way too protective🤣🙄 piffpeterson cap_savboy giobrando #comedy

♬ Don't Lose Ur Head - Six feat Christina Modestou
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: