Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents catalans ens confessen el moment més vergonyós que han viscut [VOL.12]

per Redacció, el 13 de gener de 2020 a les 11:04
Tots hem viscut alguna situació en què ens hem mort de vergonya: un moment incòmode d'aquells que no s'oblida. L'altre dia us vam demanar que compartíssiu una d'aquestes experiències amb nosaltres i avui us portem un recull d'algunes de les respostes.  


 




Versió sense playbuzz

Quan era petita al sortit de l'acadèmia d'anglès, vaig entrar al cotxe d'un desconegut pensant-me que era el del meu avi. La cara que va fer al veure'm entrar com si res i començar-li a parlar sense adonar-me que m'havia equivocat va ser massa brutal.

Era un dia de pluja i amb unes amigues vam entrar per la porta dels cotxes a l'escola. El que no havia vist és que hi havia un tope de metall a la meitat de la porta, així que vaig caure. Vaig haver d'anar tot el dia a l'escola amb els pantalons molls, trencats i amb una ferida sagnant al genoll.

Aquest estiu vaig anar a fer unes estades al Regne Unit. Total que a la casa on estava hi havia un nen d'un any o així molt mono i un dia se'm va posar a sobre i anava jugant amb els meus cabells i tot normal. El problema va ser quan el nen em va abaixar el top que duia i se'm van veure totes les tetes. Tota la família estava allà, quina vergonya...

Va ser el primer dia d'institut de 1er d'ESO. Jo arribava tard i quan vaig entrar a l'aula no em vaig fixar que hi havia un esglaó i em vaig entrebancar davant de totes les meves companyes i del professor. Quatre anys després encara m'ho recorden.

Quan feia sisè de primària vam anar a fer un teatre de titelles d'ombra a P5. Total vam fer el teatre a la classe que ens tocava i tot perfecte. I després va venir una nena que s'havia perdut l'espectacle i la profe ens va dir que li repetíssim el teatre per ella sola. Vam acceptar (perquè perdíem hora de classe) i el vam començar a fer. Llavors algú dels nostres amics va dir alguna cosa i ens vam començar a regalar moltíssim i no podíem parar de riure. Em feia tanta gràcia que em vaig pixar a sobre. Quan ens vam aixecar tothom va veure la bassa de pipí a sota meu i jo amb els pantalons mullats. Quina vergonya

Estava a la competició d'escalada de bloc i, com sempre, anava amb malles. Em sentia bé perquè la gent em mirava i jo aconseguia els blocs... Quan vaig arribar a casa, i em vaig dutxar, em vaig adonar que tenia un forat als pantalons i anava amb calcetes blanques xD.

En vaig deixar la jaqueta al laboratori i quan vaig tornar a agafar-la els de Batxillerat eren allà. Com que em feia molta vergonya, vaig agafar la jaqueta a tot hòstia i vaig sortir de la classe. Quan ja estava punt d'arribar a les escales una noia va cridar pel passadís "CHAVALAA!!" super fort. Em vaig girar i va tornar a cridar "QUE TE HAS LLEVADO MI CHAQUETAAA!!" I era veritat, m'havia emportat la seva jaqueta. Vam tornar les dues a la classe i de mentre, absolutament tota la classe va començar a riure fins i tot el profe. Vaig passar una vergonya descomunal.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: