Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 11 de gener de 2020 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?



 


Versió sense Playbuzz:

Els humans no som els únics éssers vius que sabem comptar. Els micos, els gossos, els peixos i fins i tot les abelles també tenen aquesta capacitat.

Per estrany que sembli, existeix una botiga online anomenada Prank-O que es dedica a vendre caixes buides de productes inexistents amb l'única utilitat d'amagar-hi a dins un regal de veritat i sorprendre a qui el rep xD.

El 1923 el científic Albert Einstein va visitar Catalunya i es va convertir en un aficionat de les sardanes, segons explica la revista especialitzada en història Sàpinens.

Robert Wadlow va ser l'home més alt de la història segons el llibre dels Rècords Guiness. Feia 2,72 metres!

Des que es va començar a emetre La Casa de Papel, que alguns atracadors han utilitzat les màscares de la sèrie per robar bancs. El 2018 van detenir un grup de lladres a l'Argentina que les feia servir.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: