Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents catalans ens confessen el moment més vergonyós que han viscut [VOL.11]

per Redacció, el 6 de gener de 2020 a les 06:00
Tots hem viscut alguna situació en què ens hem mort de vergonya: un moment incòmode d'aquells que no s'oblida. L'altre dia us vam demanar que compartíssiu una d'aquestes experiències amb nosaltres i avui us portem un recull d'algunes de les respostes.  


 



Versió sense playbuzz

Fa uns anys estava al pati de l'insti amb unes amigues i de sobte noto alguna cosa al cap. Me'l toco i veig que se m'havia cagat un ocell...Em vaig saltar dues classes perquè no volia que ningú em veiés.

Estàvem fent ioga, tothom estava en silenci, i se'm va escapar un pet vaginal. Tenia el meu crush al costat. Res més a afegir.

Un dia que vaig agafar el tram per anar a casa meva, em vaig trobar a un grup de nois molt guapos. Total, que vaig quedar-me empanada mirant-los i quan el tram es va posar en marxa, vaig caure sense voler a sobre d'una senyora gran que estava asseguda. De la vergonya que vaig passar, vaig sortir a la parada següent.

Quan feia com 4t de primària jo era molt fan de Les espies de veritat. Un dia estava esperant als lavabos de l'escola i em vaig posar a imitar-les tota emocionada amb cops de puny i dispositius imaginaris. De cop i volta van sortir dues noies més grans i se'm van quedar mirant fixament. Vaig passar molta vergonya.

Estava a Port Aventura amb una amiga i vaig agafar-la pel braç per estirar-la perquè estàvem perdent el grup amb qui anàvem. De cop, noto com que el braç tira cap a l'altre cantó, em giro, i veig que sense voler havia agafat una dona que hi havia per allà. La tia es va cabrejar amb mi i ho vaig passar fatal.

La meva cosina participava en la desfilada de l'institut per recaptar diners per a final de curs i vaig anar-hi amb unes amigues. Vam pagar un bolletí en què sortejaven una cistella gegant amb diferents productes. Quan van fer el sorteig, vaig pensar que el número que havien dit era el meu. Total, que pujo a l'escenari tota emocionada, i em diuen que m'he equivocat. No vaig tornar a cap altra desfilada xD.

Estava a l'ascensor amb la meva parella i just quan es va obrir la porta hi havia la meva sogra...el pitjor és que en aquell moment li estava fent un petó mentre li tocava les parts íntimes per sobre la roba. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: