Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 28 de desembre de 2019 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?



 


Versió sense Playbuzz:




Diuen que a Ikea t'hi perds. Potser és per això que Peng Yijian, un adolescent xinès de 12 anys, va decidir amagar-se a aquesta famosa botiga després d'una baralla amb la seva mare. Van trigar sis dies a trobar-lo.

Hi ha aeroports que són com una ciutat. Aquest és el cas de l'aeroport Changi de Singapur que fins i tot té un dels tobogans més alts del món. Fa 12 metres d'alçada, gairebé 4 pisos!

Aquest mapa mostra la grandària d'Àfrica. Com podeu veure és més gran que la Xina, l'Índia i els Estats Units junts!

Els elefants tenen el sentit de l'olfacte molt desenvolupat. Tant que poden distingir entre les tribus que els volen caçar i les que no.

L'estiu a Neptú dura 40 anys, això sí, la temperatura mitjana és de -200 ºC.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: