Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 22 de desembre de 2019 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.



Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noi, 15 anys

Ens vam conèixer fa gairebé un any fent teatre a l’escorxador i ja fa uns mesos que estic enamorat de tu. Al principi no n'estava segur, però des del pico que ens vam fer a l'última obra que ho tenir clar. M'encanta la teva forma de ser, el bon rotllo que desprens i les abraçades que em fas cada vegada que ens veiem.
Si llegeixes aixo envia’m algo per whats.

Noia, 14 anys

Anem a la mateixa classe des de 1r d'ESO i som súper amigues. La teva millor amiga creu que us intento separar, però no és així. Des de fa temps q estem molt juntes i la gent ha començat a dir que érem parella o coses així. Només una persona en tot el món sap que em moles, el que ningú sap és que vaig saber que era bi per tu. La veritat és que encara em moles i gràcies a tu estic sentint coses que son noves per a mi. Si llegeixes això és perquè necessito que ho sàpigues però mai m'he atrevit a dir-t'ho, perquè sabia que no senties el mateix i les coses serien molt rares. T'estimo <3

Noia, 12 anys

Tens dues estrelles com a ulls, que m’il·luminen, i un somriure que em fa feliç. 
Ets preciós tant per fora com per dins. Sempre intentes ajudar als altres com per exemple a mi, i et vaig deixar passar per alt… Me’n penedeixo. 
Tenia problemes i tu intentaves treure'm un somriure. Ara aquest any ja gairebé no parlem. Només hola i adéu i de manera molt distant. Vull que em coneguis ara perquè sàpigues qui soc realment. Ets increïble. 

Noia, 15 anys

Ens hem conegut aquest estiu a la teva urbanizació gràcies a una amiga meva. Sé que no ho llegiràs mai això, però no suporto no poder veure’t fins l’estiu que ve. Tu vius a una altra ciutat i sé que el fet que ens portem 4 anys ens separa més. M’has fet descobrir, encara que no volgués, que també m’agraden les noies i ha sigut molt fàcil i ràpid enamorar-me de tu. No va passar res més perquè tu tens ansietat i jo tenia massa ganes d’estar amb tu. Ara parlar amb tu només per whatsapp mentre recordem l’estiu em mata. És molt complicat oblidar-me de tu si et parlo, t’escric i et penso cada dia en tot moment. Segueixes sent molt crush tia, no desapareguis mai de la meva vida siusplau.

Noia, 14 anys

Any tres i crec que segueixo tenint aquestes papallones a la panxa. Més aviat, això ja s'em fa costum. Cada curs passa el mateix: ens agradem i després res.
Cada mirada ens causa un riure ximple i en realitat això diu molt: "s'acosta una tempesta gran" perquè tot el que m'has fet sentir m’ha vingut gran.
Tot s'ha repetit tantes vegades… Tantes ganes tens que passi una altra vegada?
Ningú, absolutament ningú, m'ha fet perdre tant el cap.
Sé que tot és qüestió de temps, però cada minut que passa em menjo el cap intentant que la història sense final no torni al principi. Potser no siguem nosaltres, sinó el moment.

Noi, 17 anys

Mira, t’ho diré clar i català: estic enamorat de tu des de fa un any i mig. Últimament no em dirigeixes gaire la paraula i això em fa estar trist per dins. Jo sé que el meu sentiment mai serà correspost i de la mateixa manera sé que no llegiràs això, així que deixa'm dir-t’ho. Ets molt guapa, tens uns ulls blaus profunds i alegres, uns cabells daurats que criden la meva mirada siguis on siguis, uns pòmuls molt marcats, unes galtes mones i uns llavis irresistibles. Ets simplement preciosa. Quan em mires als ulls i em somrius m'encanta, però aparto la mirada per por que em descobreixis. Et voldria dir tantes coses! Però no tinc prou valor com per dir-te el que sento. Jo no vull converses trivials o comentar exàmens o sèries, jo realment només voldria estar amb tu. Asseguts, mirant-nos sense dir res, somrient-nos, mirant-nos als ulls, dient-nos les veritats amb la mirada, poder-te analitzar de dalt a baix i quedar-me flipant amb la teva bellesa.

Noi, 16 anys

Ets increïble, meravellosa. Fa molt que ens coneixem però aquest anys m'estic enamorant de tu molt fort. Som d'un poble petit. Cada cop que m'ajudes se'm para el cor i només tinc ganes de dir-te que t'estimo. Tenim moltes coses en comú i m'encanta cuidar-te. El teu nom comença per A. Ets molt popular i jo un simple pobre noi, és com una història de conte. A.C



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: