Logotip de Adolescents.cat

8 comentaris que els homes estan farts d'escoltar

per Redacció, el 16 de desembre de 2019 a les 12:09
Cada cop som més conscients dels estereotips, però sovint es parla poc de com aquests afecten els homes. És per això, que un usuari de Reddit va decidir preguntar-los quines eren les coses que més els molestaven. Us hem recollit i traduït alguns dels comentaris més compartits:


 


Versió sense playbuzz

"Que no podem fer dues coses a la vegada".

"Em molesta molt, que quan dic que em quedo a casa cuidant els meus fills, em preguntin que si necessito ajuda...no gràcies, ser canviar bolquers jo sol".

"Que les ereccions signifiquen que volen tenir sexe. Doncs no, moltes són espontànies i no les podem controlar". 

"Que tots els homes som iguals. Estic fart d'escoltar aquesta frase. Tots tenim els nostres gustos i la nostra personalitat. No som clons".

"Que som insensibles".

"Que no sabem ser fidels i que quan fiquem les banyes, presumim d'haver-ho fet. Mentida!"

"Que no podem estar ni 5 minuts sense pensar en sexe... La veritat és que podem estar dies sense pensar-hi".

"Que no ens sabem comunicar. Doncs depèn, alguns sí, i altres no. Això està relacionat amb les habilitats de cadascú. No és just generalitzar".


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: