Logotip de Adolescents.cat

La millor festa per començar bé el Nadal

per Redacció, el 12 de desembre de 2019 a les 10:40
El divendres 20 tornem a l'Envelat de Sitges per viure una nova Confetti Led Party.

Com sempre arribem amb la millor música del moment, aquesta vegada de la mà de Roger Carandell, presentador d'AdolescentsiCat i DJ Atuma.


Explosions de confeti, moltíssima pintura led, material per brillar a la foscor, els millors ritmes per ballar i cantar, tota l'energia d'Adolescents.cat i evidentment, la nostra popular pluja de samarretes.

La Confetti Led Party és la millor manera per obrir el Nadal, una festa brutal per encetar les vacances, fugir de la rutina i celebrar que per uns dies, ens podem oblidar d'estudiar i fer treballs.

La festa és de 22h a 01h, i com sempre que anem a Sitges, es farà a l'Envelat de la Platja de la Fragata. L'entrada és gratuïta.

Si ets del Garraf o et queda ben a prop, vés pensant com vindràs, perquè això no t'ho pots perdre!
 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: